SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk

Charmante, deels gerenoveerde 2slpk-woning in het centrum van Millen (Riemst) - 170m2 bruikbare oppervlakte - EPC label C - Privatieve tuin

Rijwoning voor € 214.900

Millerdries 42, 3770 Riemst Bekijk op kaart
Ref: MVMillerdries42Millen

Delen

2 slaapkamers
1 badkamer
175 m² woonopp.
237 m² grondopp.
EPC: 241 kWh/m2/jaar

Welkom op de Millerdries 42 te Riemst (Millen)! Op deze locatie vinden we deze charmante (deels recent gerenoveerde) ééngezinswoning terug, die doorlopend vanaf 2015 grondig werd gerenoveerd.

Uniek aan deze woning is de gunstige ligging op gebied van woon- en werkverkeer. Zo bevindt het pand zich in het gezellige dorpje Millen, één van de deelgemeenten van Riemst, op slechts 5km van het centrum van Riemst, en 10km van Maastricht. Ook het op- en afrittencomplex van de E313 bevindt zich op slechts 5minuten van deze woning, wat een zeer vlotte verbinding naar omliggende steden zoals Bilzen, Tongeren, Luik... garandeert. 

De woning zelf werd de voorbije jaren gerenoveerd en kan het best omschreven worden als onmiddellijk instapklaar, doch met nog altijd de mogelijkheid om eigen accenten/afwerkingen onder de dakverdieping van het hoofdgebouw uit te voeren. Tijdens deze renovatiewerken, werd de energiescore van dit pand aanzienlijk verbeterd (label C), met positieve gevolgen voor de huidige isolatiewaarden van dit pand. Zo werd de voorgevel opnieuw ingevoegd, werden de muren geïnjecteerd, een nieuwe boiler werd geplaatst, de elektriciteit volledig conform werd gemaakt, werden er binnen de woning reeds 3 airco units geplaatst, werden er zonnepanelen  geïnstalleerd... Kortom: verschillende werken die het wooncomfort binnen deze woning aanzienlijk verhogen. Op dit moment dient enkel de zolderverdieping van het hoofdgebouw nog gerenoveerd te worden. 

Bekijkt U het pand via een aanverwante website? Neem dan een kijkje op onze website: +++ Riemst, Rijwoning - Charmante, deels gerenoveerde 2slpk-woning in het centrum van Millen (Riemst) - 170m2 bruikbare oppervlakte - EPC label C - Privatieve tuin - Som Vastgoed +++

Kenmerkend aan het pand is een karaktervolle voorgevel, waarbij aan de voor- en achterzijde van dit eigendom extra parkeergelegenheid werd voorzien. Daarnaast beschikt het pand vandaag over 2 volwaardige slaapkamers, een open keuken, een polyvalente ruimte (momenteel ingericht als fitnessruimte), en een onderhoudsvriendelijke tuin (ook bereikbaar via de achterzijde van het perceel). 

Belangrijk om te vermelden: 
- Deze woning wordt verkocht onder het gunstige stelsel van registratierechten. In geval U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3%-registratierechten bij de aankoop van deze woning. Het standaard tarief voor registratierechten bedraagt 12% in Vlaanderen. 
- Indien U voldoet aan de voorwaarden, kan U ook genieten van een bijkomende rechtervermindering van 2800 EUR (korting bescheiden woning), bij de aankoop van een onroerend goed in het Vlaamse Gewest met een aankoopprijs lager dan 220.000 EUR. 
Voor meer informatie over de specifieke voorwaarden van deze maatregel: Bijkomende vermindering voor een enige eigen 'bescheiden' woning | Vlaanderen.be 
- De woning beschikt reeds over energielabel C, waardoor op dit moment reeds de eerste stappen gezet werden in de energietransitie richting 2050. 
- De woning wordt elektrisch verwarmd, waarbij de leefruimte ook verwarmd kan worden door gebruik te maken van een pellet-kachel. 

Kortom: een charmante en energiezuinige gezinswoning voor minder dan 220.000,00 EUR, vlakbij het centrum van Riemst, Bilzen, Tongeren en Maastricht. Wees snel en laat deze kans niet aan U voorbijgaan. 

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u rechtstreeks met ons kantoor op het nummer +32 (0)11 36 34 32. 
 

Naam
Maxime Vanoppen
E-mail

Prijs
€ 214.900
Registratiekosten
€ 6.447,00
Totale prijs
€ 221.347,00
KI (niet geïndexeerd)
€ 299,00

Verdieping -1

Kelder

Gelijkvloers

Parkeerplaats
Inkomhal
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
Badkamer
Slaapkamer
Dressing
Tuin

Verdieping 1

Slaapkamer

EPC
241 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde c
241 kWh/m2/jaar

Totale opp. grond
237 m²
Bewoonbare opp.
175 m²

Airco
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Stadswater
Ja
Zonnepanelen
Ja

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
Hout
Verwarming
Elektriciteit
De woning wordt elektrisch verwarmd, in combinatie met een pellet kachel (woonkamer).

Renovatiejaar
2015
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Goede staat
Beschikbaar
Onderling te bepalen
Bemeubeld
Neen
Huisdieren toegestaan
Ja
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Gebouwd voor 1962
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen