Verkopen/verhuren

Met SOM Vastgoed kies je voor een gevestigd en professioneel kantoor met vestigingen in de provincie Limburg te Hasselt, Sint-Truiden en Genk.
Tevens kies je voor een gedreven team BIV-makelaars die je begeleiden tot een succesvolle verkoop of verhuur van uw eigendom.

Uiteraard begint alles met een juiste marktconforme schatting. Vraag je teveel voor je eigendom, dan is er geen verkoop of verhuur. Vraag je te weinig, loop je heel wat centjes mis. Wij kennen de markt door en door en bieden aan al onze klanten een gratis en vrijblijvende schatting aan. Op deze manier heeft U een perfect beeld van wat kan en wat niet kan. Het is het begin van misschien een hele degelijke en mooie samenwerking! En op die manier kunnen we onze ambitie verder zetten namelijk Vastgoed met een Plus aanbieden.

Wij vinden het uitermate belangrijk dat je als eigenaar van je pand precies weet waaraan je je mag verwachten wanneer je de stap zet tot verkoop of verhuur van je eigendom. Daarom zijn we steeds transparant over onze werkwijze en de kost voor ons advies. Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf, maar een partner waarop je volledig kan vertrouwen.