SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk

Appartement 6.1 // Exclusief appartement van 200m2 met panoramisch uitzicht over regio Tongeren - Verschillende terrassen aanwezig - EPC B - Autoberging verplicht bij aan te kopen

Appartement voor € 549.000

Aniciuspark 11/40, 3700 Tongeren Bekijk op kaart
Ref: MVAniciuspark11b40TongerenApp6.1S

Delen

1 slaapkamer
1 badkamer
200 m² woonopp.
10.665 m² grondopp.
EPC: 185 kWh/m2/jaar
bouwjaar: 2010

Welkom op het Aniciuspark 11/40 te Tongeren!

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar Tongeren, Appartement - Som Vastgoed +++

Welkom in Tongeren! Graag neem ik jullie mee naar Residentie Anicius, waar we U graag een zeer exclusief appartement voorstellen, dat beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 200m2 (exclusief de verschillende terrassen)Dit zéér exclusieve appartement is het resultaat van een samenvoeging van twee individuele appartementen, waardoor het pand in totaliteit momenteel drie kwart van de volledige zesde verdieping van het Aniciuspark in gebruik neemt. Kenmerkend aan dit pand zijn de verschillende terrassen, die doorheen de dag permanent zon garanderen. Vanuit dit appartement heeft U ongetwijfeld één van de mooiste uitzichten over héél de regio van Tongeren. 

Het pand maakt onderdeel uit van Residentie Anicius. Het Aniciuspark is een aantrekkelijk woonproject gelegen langs de Elfde Novemberwal, op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Tongeren. Op de oude site die in het verleden gebruikt werd als bus-stelplaats werd vanaf 2010 een aantrekkelijk herontwikkelingsproject gerealiseerd, bestaande uit diverse woongelegenheden, een aantal commerciële ruimtes, service flats en assistentie-woningen.

Kenmerkend aan deze ontwikkeling is de centrale ligging, in combinatie met een zeer uitgebreid wooncomfort. Binnen deze residentie is het werkelijk aangenaam vertoeven, volledig omringd door groen, doch op wandelafstand van het centrum van Tongeren. De verschillende voorzieningen (winkels, warenhuizen, scholen, openbaar vervoer, apotheek…) bevinden zich letterlijk op wandelafstand van deze residentie. 

Het appartement werd de voorbije jaren zorgvuldig onderhouden en beschikt ook nog eens over een gunstige energiescore (energielabel B). Ook de elektrische keuring is conform. 

De indeling van het pand is als volgt: 
Via een aparte ingang (voorzien voor de bewoners in de “woontoren” van Aniciuspark) bereiken we de lift, die ons onmiddellijk naar de zesde verdieping brengt. Via de toegangsdeur begeven we ons onmiddellijk naar de woonkamer van het appartement, waar je onmiddellijk wordt verwend door het prachtige uitzicht vanuit één van de (vele) overdekte terrassen op de zesde verdieping. Door de vele raampartijen geniet dit appartement van een overvloed aan natuurlijke lichtinval, met open zicht de skyline van Tongeren. Met de +- 200 m2 woonoppervlakte is er aan wooncomfort ook zeker geen gebrek. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde/zijkant van het gebouw (Sacramentstraat). Op dit moment beschikt het appartement slechts over één (zeer ruime) slaapkamer, met prachtig uitzicht op de binnentuin van de residentie. Een tweede slaapkamer creëren is zeker mogelijk. 

De ondergrondse garage is toegankelijk via de Sacramentstraat. Vlakbij de lift bieden we U hier de mogelijkheid om een volledig privatieve garagebox aan te kopen.  Indien beschikbaar kunnen er via WZC Aurora nog bijkomende staanplaatsen worden gehuurd.  De maandelijkse huurprijs van deze parkeerplaatsen bedraagt +- 83,72 EUR.  

Belangrijkste troeven: 
- Dit appartement is gelegen op de zesde verdieping en biedt zonder twijfel één van de MOOISTE uitzichten over heel de regio Tongeren.

- Het appartement beschikt over een volledig geïnstalleerde keuken, met zeer uitgebreid werkblad. Aansluitend aan de keuken vinden we een ruime berging, waar we de verschillende aansluitingen voor wasmachine, droogkast... terugvinden. Bijkomend is hier ook nog méér dan voldoende plaats voor een extra diepvries/frigo. 
- Het appartement bevindt zich op een zeer gegeerde locatie op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Tongeren! 
- Naast een overvloed aan "zon" kan U hier ook genieten van een overvloed aan natuurlijk licht. 
- Het pand is volledig instapklaar en onmiddellijk beschikbaar. 
- De elektrische installatie is bovendien volledig conform en het energielabel van dit appartement bedraagt label B. 


Interessant om te vermelden: 

- Het appartement is volledig instapklaar en onmiddellijk beschikbaar bij akte.
- Verkoop onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3% registratierechten bovenop de aankoopprijs van deze woning. Het standaardtarief van RR bij de aankoop van een onroerend goed bedragen 12%. 
- In de kelderverdieping vinden we momenteel nog een volledig privatieve autoberging. Deze dient afzonderlijk (en verplicht) bij aangekocht te worden. De maandelijkse huurprijs van deze parkeerplaatsen bedraagt +- 83,72 EUR.  


Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement. 

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32. 

 

Naam
Maxime Vanoppen
E-mail

Prijs
€ 549.000
Registratiekosten
€ 16.470,00
Totale prijs
€ 565.470,00
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.303,00

Verdieping -1

Parkeerplaats
Afgesloten garagebox in de kelderverdieping van de residentie - Vlakbij de lift

Gelijkvloers

Inkomhal

Verdieping 6

Eetkamer
Woonkamer
Keuken
Hyper geïnstalleerde keuken, volledig uitgerust met alle elektrische toestellen (vaatwas, microgolf, oven...).
Slaapkamer
Dit appartement beschikt over een zéér ruime slaapkamer met panoramisch zicht op de prachtige binnentuin.
Badkamer
De badkamer is uitgerust met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo.
Toilet
4x Terras
40 m²
Rondom het appartement vinden we verschillende terrassen terug, met elk een uniek zicht op de skyline van Tongeren.
Inkomhal

EPC
185 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde b
185 kWh/m2/jaar

Totale opp. grond
10.665 m²
Bewoonbare opp.
200 m²

Aardgas
Ja
Distributie
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Verwarming
Aardgas
Het appartement wordt op gas verwarmd (op basis van een collectieve verwarmingsinstallatie) die zich in de kelderverdieping van het Aniciuspark bevindt. Het individueel verbruik wordt door middel van tussenmeters verrekend.

Verdieping
6
Bouwjaar
2010
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
Onmiddellijk
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja
Asbest - inventaris
Niet van toepassing omwille van recent bouwjaar

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
C
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet van toepassing