SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk

1-SLPK Appartement met leuk terras - 6% BTW mogelijk

Appartement voor € 183.600

Beverlo-Dorp 1/1.05, 3581 Beverlo Bekijk op kaart
Ref: TMBeverparkA1.05CCC

Delen

1 slaapkamer
74 m² woonopp.
83,14 m² grondopp.
bouwjaar: 2024

Welkom op ons mooie project  “Beverpark” te Beverlo.  Hier bieden we U vandaag  gloednieuwe prachtige , betaalbare 1-slpk appartementen aan. Ze zijn zowel voor bewoner als investeerder uiterst interessant.  Eveneens belangrijk om vermelden is dat de appartementen kunnen aangekocht worden aan 6% BTW ( voor rechthebbenden).
De doordachte architectuur spreekt boekdelen en unieke groene elementen maken van “Het Beverpark”  een prachtige plaats om te wonen. Woningen wisselen zich af met 1 en 2-slpk. appartementen in laagbouwverband. Een goednieuwe buurtwinkel maakt het geheel af. Het is rustig gelegen maar toch dicht bij alle nodige voorzieningen.

Dit leuke 1 slpk. appartement beschikt over 74 m² woonoppervlakte en het terras heeft een oppervlakte van 9.13 m²! De slaapkamer is ruim naar appartementsnormen.


Momenteel heeft U nog inspraak in de inrichting en afwerking van de keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. Onze interieurarchitecte begeleidt U hierbij van A tot Z en dit is inbegrepen in de prijs.
We hebben een modelappartement en nemen U alzo graag mee in de mogelijke afwerking die wij binnen dit project voorzien. Op die manier krijgt U onmiddellijk zicht krijgt op de manier hoe wij uw eigendom verder zullen afwerken. 

De bijgevoegde foto's geven een impressie van wat mogelijk is.

Heb je zelf nog een woning of appartement om te verkopen? Ook hiervoor bent U bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden je graag doorheen het hele traject. Zo kan je zorgeloos verhuizen naar je nieuwe woonst op Beverpark. 

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in één van onze kantoren. 

 

*** BELANGRIJK: Op zaterdag 24/2/2024 (tussen 10-12u) bent U ook van harte welkom op onze  SOM koopdag. Hierbij stellen we U binnen “Beverpark”  graag uitgebreid dit project voor, en nemen we U mee naar de laatste beschikbare appartementen voor.  U komt toch ook?


Indien U nog vragen heeft of een afspraak wenst aarzel dan niet mij te contacteren op het nummer: 0475/553806 – Tom Muermans of via mail: [email protected]

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Een bovengrondse of ondergrondse parkeerplaats dienen verplicht bij aangekocht te worden. 


 

Naam
Tom Muermans
Tel.
+32 4 755 53 806
E-mail

Prijs
€ 183.600

Verdieping 1

Slaapkamer
Terras
9,14 m²

Totale opp. grond
83,14 m²
Bewoonbare opp.
74 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja

Verdieping
1
Bouwjaar
2024
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Asbest - inventaris
Niet van toepassing

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Neen