SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk

RESIDENTIE BERGERGRAEF - Laatste appartementen beschikbaar! Ruime 2slpk-appartementen (+- 100m2) vlakbij het centrum van Lanaken (gv en 1e verdieping)

Koning Albertlaan 86-88, 3620 Lanaken Bekijk op kaart
Ref: MVKoningAlbertlaanProjectLanakenN

Delen

RESIDENTIE BERGERGRAEF - Uniek woonproject vlakbij het centrum van Lanaken - Ruime 2slpk appartementen (+- 100m2) met zeer  gunstige energiescore - Afwerking volgens de lastenboeken. 

Welkom in de Koning Albertlaan 86-88 te Lanaken! 

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3678151/residentie-bergergraef-laatste-appartementen-beschikbaar!-ruime-2slpk-appartementen-(%2B-100m2)-vlakbij-het-centrum-van-lanaken-(gv-en-1e-verdieping)-in-3620-lanaken +++

Welkom in Lanaken. In de Koning Albertlaan stellen wij U graag Residentie Bergergraef voor, waar de laatste nieuwbouwappartementen op u liggen te wachten. Gelegen nabij het bruisende centrum van Lanaken, bieden wij U deze ruime appartementen aan, die nog volledig ingericht kunnen worden naar eigen stijl/smaak. Elk appartement heeft een uitgestrekte woonoppervlakte met terrassen die perfect op het zuiden gericht zijn.

Maak deze ruimtes helemaal de uwe. Momenteel zijn de laatste appartementen nog casco, waardoor we ze op korte termijn volledig naar uw wensen kunnen inrichten. Met aangegeven budgetten in het lastenboek kunt u uw droomkeuken, badkamer, tegels en deuren... kiezen.

Bijzonderheden: 
- De appartementen beschikken elk over een volledig privatief en zuidelijk georiënteerd terras, waarop het werkelijk aangenaam vertoeven is op elk moment van de dag. 
- U kan dit appartement nog volledig inrichten naar uw eigen smaak. U wordt bij gestaan door onze interieurarchitect.

Kortom: dit is de perfecte mogelijkheid om te wonen in een kwalitatief, energiezuinig en volledig modern appartement, vlak bij het centrum van Lanaken. Mis deze gelegenheid niet en neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Let op: De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging. De kostprijs van een ondergrondse parkeerplaats bedraagt 25.000 EUR en dient verplicht aangekocht te worden. Een berging kan optioneel bijgekocht worden. 

Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe u uw toekomstige thuis vorm kunt geven.

Contact: Maxime Vanoppen – SOM Vastgoed – 011 36 34 32 – [email protected]