SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk

Energiezuinig 2 slpk appartement in Waterschei (Genk) - EPC B! - Prijs is incl. autostaanplaats,  kelderberging EN 2 privatieve terrassen 

Dakappartement voor € 274.900

Onderwijslaan 80/22, 3600 Genk Bekijk op kaart
Ref: MVOnderwijslaan80b22Genk

Delen

2 slaapkamers
1 badkamer
6.129 m² grondopp.
EPC: 139 kWh/m2/jaar
bouwjaar: 2009

Welkom in de Onderwijslaan 80/22 in Waterschei! 

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3674317/dakappartement-te-koop-in-3600-genk +++

Welkom in Residentie Hoevenzavel! Graag neem ik jullie mee naar de Onderwijslaan 80. Op deze locatie vinden we binnen een recent appartementsgebouw dat in 2009 gerealiseerd werd door SOM Project. 

Uniek aan dit appartement is de aanwezigheid van twee volledig privatieve terrassen, die samen met de beschikbare woonoppervlakte zorgen voor een zeer uitgebreid wooncomfort. Binnen het appartement is er ook een overvloed aan natuurlijke lichtinval door de verschillende raampartijen en dakvensters. Volledig inbegrepen in deze verkoopprijs is bovendien een privatieve autostaanplaats en kelderberging. Naast een uitgebreid wooncomfort beschikt dit pand ook over een zeer gunstige ligging, vlakbij de N76 en E314. 

Indeling van het Appartement:

We betreden het pand via een centrale inkomhal, waarbij we de tweede verdieping kunnen bereiken via trappenhal of lift. 
Op de tweede verdieping betreden we het appartement via de inkomhal. Via deze ruimte begeven we ons rechtstreeks in een moderne (open) keuken, die voorzien is van een zeer uitgebreid werkblad. Deze keuken werd afgewerkt in kwaliteitsvolle materialen en is volledig uitgerust van de verschillende technieken. Aansluitend aan de keuken vinden we ook een ruime berging, waar de aansluiting op wasmachine en droogkast werd voorzien.

***  Interessant voor het ontvangen van bezoekers is een apart gastentoilet in de inkomhal. 

Vanuit de keuken begeven we ons naar eet- en woonkamer. Hier bevinden we ons in de centrale ruimte van het appartement. Deze ruime kamer wordt gekenmerkt door een overvloed aan natuurlijke lichtinval en biedt toegang tot de twee privatieve terrassen (voor- en achterkant). Via de trap begeven we ons naar de nachthal, die toegang biedt tot twee comfortabele slaapkamers. De nachthal (die eventueel gebruikt kan worden als bureau of dressing) eindigt in een ruime badkamer, voorzien van dubbele lavabo, ligbad en douche. 

Via de lift hebben we eenvoudig toegang tot de ondergrondse garage, waar we de privatieve autostaanplaats en kelderberging kunnen terugvinden. Op dit niveau (-1) kan ook gebruik worden gemaakt van een gemeenschappelijke fietsenberging. 

Kenmerken:

Dit appartementsgebouw beschikt over een (relatief) recent bouwjaar (2009) en werd afgewerkt met een frisse en moderne uitstraling.
Onderhoud: Dit appartement werd doorheen de jaren zeer zorgvuldig onderhouden. De beste omschrijving voor dit pand (op enkele verfwerken na) is dan ook "perfect instapklaar". 
Energiescore: Tot slot beschikt dit appartementsgebouw over een zeer goede energiescore (EPC-label B), wat resulteert in gemiddeld lagere energiekosten.

Extra Voordelen:

- ALL-in prijs: Deze prijs is inclusief de aankoop van een (privatieve) autostaanplaats en kelderberging. Bovenop de aankoopprijs dienen enkel nog notariskosten en registratierechten betaald te worden. 

- Registratierechten: Dit appartement wordt verkocht onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, kunt U genieten van een gunstiger stelsel van registratierechten, waarbij slechts 3% schrijfgeld betaald dient te worden. Het standaard tarief van registratierechten bedraagt 12%. Voor meer informatie hierover kan U contact opnemen met ons kantoor. 

Bent u op zoek naar een ruim en comfortabel appartement in Waterschei (Genk)? Dan is dit mogelijk het pand waarnaar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32. 

Naam
Maxime Vanoppen
E-mail

Prijs
€ 274.900
Registratiekosten
€ 8.247,00
Totale prijs
€ 283.147,00
KI (niet geïndexeerd)
€ 847,00

Verdieping -1

Parkeerplaats
Fietsenberging
Berging
Kelder

Gelijkvloers

Inkomhal

Verdieping 2

Eetkamer
Keuken
Eetkamer
Woonkamer
Terras
Terras

Verdieping 3

Badkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Nachthal

EPC
139 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde b
139 kWh/m2/jaar

Totale opp. grond
6.129 m²

Aardgas
Ja
Airco
Ja
Elektriciteit
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas

Verdieping
3
Bouwjaar
2009
Algemene staat
Goede staat
Beschikbaar
Onmiddellijk
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Asbest - inventaris
Niet van toepassing om wille van recent bouwjaar

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Gebieden voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen