€ 479.000

Exclusief wonen in uniek penthouse De Kaai Hasselt

Exclusief wonen in uniek penthouse De Kaai Hasselt.

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar http://www.somvastgoed.be/nl/te-koop/appartement/hasselt-3500/4285/ en klik op 'virtueel bezoek' voor het raadplegen van de interactieve grondplannen.+++

Dit stijlvolle penthouse is gelegen in Residentie De Kaai, letterlijk op een steenworp afstand van het kanaal net buiten de groene boulevard, een groene rand die de Hasseltse binnenstad omsluit. Het woonproject bestaat uit 153 luxe-appartementen, verdeeld over 4 blokken met ondergrondse autostaanplaats en kelderberging. Deze zijn in de huidige vraagprijs inbegrepen.

Residentie De Kaai grenst aan de blauwe boulevard (kop van de Kanaalkom), een uitmuntend resultaat van een ontwerp van Alfredo De Gregorio in samenwerking met de tuin- en landschapsarchitect Jacques Wirtz. Een stedelijke architectuur die rationeel, functioneel en wat volks is, maar tegelijk een tikkeltje monumentaal en chique.

De ruimtelijke aanleg bestaat uit nieuwe publieke en semi-publieke plekken die gericht zijn op het zo goed mogelijk faciliteren van de bewoners. Wil je graag gezellig wonen met zicht op de volledig aangelegde en verzorgde patio’s en binnentuinen? Dan is dit penthouse op de vijfde verdieping iets voor u. Een heldere, frisse en moderne architectuur met een romantisch accent.

Opvallend is de uiterst praktische, optimale indeling. Men betreedt het appartement via de inkomhal met verbinding naar apart toilet, vestiaire, berging (wasplaats) en slaapkamer (met tv-aansluiting). Goed overwogen keuzes van de juiste kwaliteitsvolle materialen zorgen voor een harmonieus geheel waarbij de ruimtes onderling perfect aansluiten. De badkamer is volledig uitgerust in blauwe natuursteen. In de ruime douche geniet men van alle comfort met de geplaatste Sunshower Combi: een stijlvolle toevoeging die voorzien is van infraroodlampen en UV-lampen. Infrarood voor ontspanning van de spieren en stimulatie van de doorbloeding, veilig UV-licht voor meer energie en een gezonde bruine kleur.

Het einde van de inkomhal mondt uit in de open woonruimte, volledig omgeven door een 55m2 U-vormig terras. Enorme meerwaarde is dat deze enerzijds grenst aan de gezellige binnentuin, met doorzicht naar het kanaal en anderzijds wijds uitkijkt over het residentiële wonen. Een heerlijke beleving. De woonruimte werd uitgebreid door de muur van de, voorheen tweede, slaapkamer open te breken. Meer ruimtelijkheid en een nieuwe bureaufunctie. Aan de andere kant is er, grenzend aan het grootste deel van het zonnig dakterras, de eetkamer en de open, echter toch afgescheiden, keuken.

Wonen in Residentie De Kaai is wonen met een eigen identiteit en tastbaarheid, wonen in de Hoofdstad van de Smaak, de meest leefbare stad. Hier voel je je meteen thuis. De boulevard biedt nieuwe mogelijkheden aan het leven in de stad en transformeert straten en pleinen in ware monumenten. Ben jij op zoek naar een penthouse op een unieke ligging, een ware toplocatie, op enkele minuten stappen van de Hasseltse binnenstad? Geniet van de rust van de autovrije wandelpromenade en dit op 200m van hartje Hasselt. Vluchten uit de gezellige stadsdrukte en thuiskomen in deze geborgen privésfeer vol charme voelt steeds als een beetje vakantie.

Heb jij veel oog voor detail en een neus voor raffinement? Kom dan gauw het waanzinnige karakter van dit luxueuze penthouse ontdekken.

Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via +32 472 44 18 57.
Type    Appartement
Vrij op    Bij akte na betaling
Omgeving    Stad
Bestemming   

Bebouwing

Bouwjaar 2008
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Uitstekende staat
Woonoppervlakte 111 m²
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Financiële info

Prijs € 479.000,00
Registratierechten en erelonen € 37.276,41
Ki € 1.138,00
Gemeenschappelijke kosten € 141,67

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling
Aantal parkeerplaatsen 1
Instapklaar Ja

Comfort

Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming Extra gezellige gashaard aanwezig in woonruimte
Centrale verwarming Ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Parlofoon Ja
Videofoon Ja
Lift Ja

EPC gegevens

EPC n° 20121204-0001263086-00000001-4
EPC waarde 164 kwh/m²
164
Kempische Kaai
3500 Hasselt