Woonerf De Vos

Op de hoek van de Mispelaarstraat en de Weg naar As bouwt Som Project 16 halfopen en gesloten bebouwingen.

De woningen worden opgetrokken met duurzame materialen die zorgen voor een zeer mooie en luxueuze uitstraling. Elke woning heeft een mooie tuin met terras, een eigen carport en 2 of 3 slaapkamers.

De architect heeft gekozen voor grote raampartijen waardoor de bewoners kunnen genieten van maximale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Verder hebben de woningen een heel modern karakter door de combinatie van lichtgrijze gevelstenen en panelen in ceder look.

U kunt de woningen naar eigen wens afwerken. Wij zorgen voor de werken tot en met chape en pleisterwerken. De verdere afwerking van vloeren, wandtegels, binnendeuren, trap, sanitaire toestellen en keuken doet u zelf naar wens. U bent ook in de mogelijkheid de afwerking door ons te laten doen, hiervoor bezorgen wij u de gepaste offertes.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be

Entiteiten

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Woning Lot 1 2 €299.000 Te koop Meer info
Woning Lot 16 2 €336.000 Te koop Meer info
Woning Lot 4 3 €277.000 Te koop Meer info
Woning Lot 7 2 €259.000 Te koop Meer info
Mispelaarstraat
3600 Genk
NonIE