Woonerf De Vos

Op de hoek van de Mispelaarstraat en de Weg naar As bouwt Som Project 16 halfopen bebouwingen.

De woningen worden opgetrokken met duurzame materialen die zorgen voor een zeer mooie en luxueuze uitstraling. Elke woning heeft een mooie tuin met terras, een eigen carport en 2 of 3 slaapkamers.

De architect heeft gekozen voor grote raampartijen waardoor de bewoners kunnen genieten van maximale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Verder hebben de woningen een heel modern karakter door de combinatie van lichtgrijze gevelstenen en panelen in ceder look.

Belangrijk is dat iedere woning volledig wordt afgewerkt naar de keuzes en wensen van u als klant. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitect, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij voorzien ruime budgetten voor de afwerking waardoor u enkel van de beste kwaliteit zal genieten.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Bel voor een vrijblijvende afspraak: 011/28 00 80
of mail ons via info@somproject.be

Entiteiten

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Woning Lot 10 3
Verkocht
 
Woning Lot 12 3
Verkocht
 
Woning Lot 14 3 €310.000 Te koop Meer info
Woning Lot 15 2 €290.000 Te koop Meer info
Woning Lot 16 3 €370.000 Te koop Meer info
Mispelaarstraat
3600 Genk
NonIE