Residentie Vicus Tongeren

26 BIJNA ENERGIENEUTRALE APPARTEMENTEN!

Residentie Vicus in Tongeren is geen nieuwbouwproject zoals vele anderen: dankzij een bijzonder goede ligging, moderne architectuur, veel groen in de omgeving en zeer energiezuinige kenmerken steekt dit project er met kop en schouders bovenuit.

Zonnepanelen, uitmuntende isolatie en de beste bouwmaterialen en -technieken zorgen ervoor dat alle appartementen zeer energiezuinig zijn. Dit is niet alleen fijn door de lage energiefacturen, maar ook door de enorme korting die u op uw onroerende voorheffing krijgt. Twee keer winst!

Dankzij de oppervlaktes die variŽren tussen 60 m≤ en 130 m≤ en de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers biedt residentie Vicus voor ieder wat wils.

Ook de ligging van deze moderne appartementen is moeilijk te evenaren: scholen, winkels, openbaar vervoer, de mooiste natuurgebieden, verbindingswegen, autosnelwegen E313 en E40,... U heeft alles dat u nodig heeft binnen handbereik. Wilt u graag naar het charmante centrum van Tongeren? Via een achterliggend weggetje kan u veilig en op slechts enkele minuutjes naar de stad wandelen.

U kan zowel vooraan als achteraan het gebouw genieten van een mooi uitzicht. Achteraan wordt er een mooie tuin aangelegd, langs de voorzijde heeft u zicht op de Romeinse muur, omgeven door eindeloos groen. Kan u niet buiten zitten omwille van slecht weer? Geen probleem, dankzij de grote glaspartijen in de appartementen kan u alsnog van uw uitzicht en veel lichtinval genieten.

Bent u op zoek naar een goede investering? Dan is een appartement in deze residentie een fantastische keuze.

Wilt u graag meer weten over dit fantastische nieuwbouwproject? Neem contact op met Chaniz Gielen via 0487 455 612 of chaniz@somvastgoed.be

Gelijkvloers

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Gelijkvloers app. A04 2 €186.114 Te koop Meer info

Verdieping 1

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement A1.7 2 €227.943 Te koop Meer info

Verdieping 2

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement A2.9 2 €205.357 Te koop Meer info

Verdieping 3

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Penthouse A3.2 2 €286.802 Te koop Meer info
Bilzersteenweg
3700 Tongeren
NonIE