Residentie Uilenspiegel

Residentie Uilenspiegel is een prestigieus nieuwbouwproject in hartje Hasselt, gelegen aan de kleine ring op de hoek van de Welvaartstraat en de Luikersteenweg - ook wel Luikerpoort genaamd.

Dit uniek project bestaat uit de wederopbouw van het bekende cafť Uilenspiegel. Deze welbekende stadshoek krijgt een prachtige nieuwe thuis met een erg aantrekkelijke uitstraling, een nieuwe verfrissing waar de oude architecturale elementen en de nieuwe modernisering elkaar perfect aanvullen. Een karaktervol en statig contrast.

Een gedeelte van dit mooie project zal benut worden door het ING Client House, een nieuw concept waarin een persoonlijke aanpak centraal staat en verschillende ontmoetingsruimtes gecreŽerd zullen worden.
De derde en vierde verdieping worden ingevuld met 4 knappe, ruime appartementen die variŽren tussen de 124 m2 en 278m2 met terrassen tot maar liefst 214m2.

Bovendien worden er ondergronds nog 58 parkeerplaatsen gebouwd, zowel voor de klanten en het personeel van ING als voor de eigenaars van de appartementen. Ondergrondse autostaanplaatsen en kelderberging worden apart aangekocht.

Als toekomstige bewoner kunt u zich verheugen op topklasse appartementen in een kleinschalig woonproject met een prachtig uitzicht midden in het centrum van Hasselt. De appartementen worden instapklaar afgewerkt in hoogwaardige en kwaliteitsvolle materialen. De volledige afwerking kan u echter nog vrij kiezen met begeleiding van de interieurarchitect.

Bent u op zoek naar een droomappartement vol luxe en comfort op een toplocatie in Hasselt? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie of het inplannen van een afspraak via +32 472 44 18 57.

Verdieping 3

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement 3.1 2 info op kantoor Te koop Meer info
Appartement 3.2 3 info op kantoor Te koop Meer info
Appartement 3.3 3 info op kantoor Te koop Meer info

Verdieping 4

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement 4.1 2 info op kantoor Te koop Meer info
Welvaartstraat
3500 Hasselt
NonIE