Residentie Tess

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (IPV 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET.

In het vroegere pand van New York Jeans in de Neerstraat in Tessenderlo bouwt SOM Project de nieuwe residentie Tess. De residentie bestaat uit twee verschillende blokken (eentje grenst aan de Neerstraat, de andere aan de Kolmen) met in totaal 2 handelsruimtes en 11 appartementen.

Het bruisende Tessenderlo zorgt ervoor dat het met haar winkels, horecazaken, markten en evenementen alles biedt om ideaal te wonen in een centrum met veel sfeer en gezelligheid.

Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en er wordt met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. Uiteraard voorzien wij hiervoor een ruim budget. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte en dit is bovendien inbegrepen in de prijs.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico.
Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be


Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs. Deze kosten respectievelijk 25.000 en 5.600 euro zonder kosten.

Entiteiten

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Handelspand HK - €227.500 Te koop Meer info
Handelspand HN - €994.000 Te koop Meer info

Verdieping 1

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement K1.02 -
Verkocht
 
Appartement N1.02 2 €296.500 Te koop Meer info

Verdieping 2

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement K2.01 -
Verkocht
 

Verdieping 3

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Penthouse K3.01 -
Verkocht
 
Neerstraat
3980 Tessenderlo
NonIE