Residentie Stadspoort

Residentie "STADSPOORT" is wederom een prachtige realisatie van Som Project. Het is een standingvolle residentie met een ideale ligging vlak bij het bruisende centrum van Hasselt is dit een unieke kans om te wonen. Hasselt is de stad om te shoppen, er zijn heerlijke restaurants, gezellige bars, tal van evenementen en nog zoveel meer.

De nieuwbouw bestaat uit 29 luxueuze appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 handelsruimtes. Er zijn ook gelijkvloerse appartementen met prachtige privé tuin. Elk appartement wordt voorzien van een ruim terras en uiteraard hebben we ook gezorgd voor ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen.

Voor de architectuur werd gekozen voor het gerenommeerde architectenkantoor: D&D architecten. Voor elk appartement wordt gestreefd naar 100% woonplezier per m˛. Vandaar ook de bewuste keuze voor grote raampartijen wat het ruimtelijk en klaar-effect maximaliseert.

Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. Uiteraard voorzien wij hiervoor een ruim budget. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitecte en dit is bovendien inbegrepen in de prijs.

De interieurfoto's zijn van modelappartementen. Deze geven u weer wat de standaardafwerking bij Som Project inhoudt.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Dit wil zeggen dat u bij SOM Project niets hoeft te betalen tot uw woning verkocht is. U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info of een vrijblijvend bezoek aan ons modelappartement? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Entiteiten

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Gelijkvloers app. 0.7 2 €273.500 Te koop Meer info
Gelijkvloers app. 0.8 2
Verkocht
 
Kempische Steenweg
3500 Hasselt
NonIE