Residentie Luce

Residentie Luce: want wonen is meer dan een gevoel van thuiskomen alleen. Het is ook de praktische kant van parkeergemak, de luxe van een privéterras en de keuzevrijheid van afwerking naar wens. Met een moderne architectuur en het weloverwogen materiaalgebruik van Residentie Luce, is de stalende toekomst van dit prachtige project verzekerd.

De residentie bestaat uit 16 zeer luxueuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De luxe appartementen zijn voorzien van ruime terrassen en de gelijkvloerse appartementen met prachtige privé tuin.
Momenteel is er nog een penthouse met 2 slaapkamers en een 3-slaapkamer appartement op de eerste verdieping beschikbaar.

Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitecten en dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij zorgen ervoor dat uw appartement enkele maanden later mooi afgewerkt en opgeleverd wordt.

Bent U nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Dit wil zeggen dat u geen enkele aankoopverplichting hebt, U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Danny Wezijnski te contacteren op het nummer 0471/100 069 of danny@somvastgoed.be


Ondergrondse parkeerplaats en kelderberging zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verdieping 1

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement 1.3 3 €290.000 Te koop Meer info

Verdieping 2

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement 2.1 2 €290.000 Te koop Meer info
Weg naar As
3600 Genk
NonIE