Residentie Henriėtte II

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (IPV 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET.

Vlakbij het centrum van Genk, in de Winterslagstraat bouwt Som Project dit kleinschalig project: 7 nieuwbouwappartementen. De bouw sluit aan op de blok van Residentie Henriėtte I, op de hoek van de Winterslagstraat en de Stoffelsbergstraat en wordt in dezelfde materialen opgetrokken.

Ook de ondergrondse parkeerplaatsen zijn toegankelijk via de ondergrondse van fase I.

De blok bestaat uit 6 appartementen met 2 slaapkamers: 2 gelijkvloerse, 2 op de eerste en 2 op de tweede verdieping. De derde verdieping bevat het penthouse waarin 3 slaapkamers voorzien zijn.

Indien u beslist een appartement te kopen in deze mooie residentie heeft u inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod.
U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs. Deze kosten respectievelijk 25.000 en 6.000 euro exclusief kosten.

Entiteiten

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Gelijkvloers app. 01 2 €262.000 Te koop Meer info

Verdieping 1

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement 11 2 €253.000 Te koop Meer info

Verdieping 2

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement 21 2 €258.500 Te koop Meer info
Winterslagstraat
3600 Genk
NonIE