Residentie Donatello

*** LAATSTE APPARTEMENT BESCHIKBAAR ***

Het project bevindt zich op een boogscheut van de markt en de kerk. De openbare diensten, scholen, de middenstand- en horecazaken zijn allen te bereiken op wandelafstand. Projectsite ‘Vilveldje’ is uitstekend gelegen en zeer gemakkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op minder dan 10 minuten bereik je het stadscentrum van Genk, Hasselt en Bilzen.

Voor natuurliefhebbers en fietsfanaten is Diepenbeek de ideale omgeving. Het dorp bezit mooie natuurgebieden met aangeduide wandelpaden en fietsroutes. Ook voor fanatieke sporters heeft Diepenbeek geen geheimen. De sportdienst wil zoveel mogelijk inwoners regelmatig laten sporten en dit op het Demerstrand in een zeer mooie en uitgebreide infrastructuur. Samen met verschillende jeugdbewegingen ziet de Diepenbeekse jeugdraad erop toe dat kinderen en jongeren zich op een veilige manier kunnen amuseren. Elk weekend staan er tientallen vrijwilligers klaar om samen met jullie kinderen een spetterende dag te beleven.

Tijdens de ontwikkeling van dit project werd uitvoerig nagedacht over parkeergelegenheid. De bewoners hebben de kans om zich een ondergrondse autostaanplaats aan te schaffen.

In deze prachtige residentie is er nog maar één appartement beschikbaar, dit is een van de mooie penthouses, gelegen op de tweede verdieping. Het appartement is luxueus afgewerkt en instapklaar.

Wilt u graag meer informatie of een bezoek inplannen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren via de volgende gegevens:
Chaniz Gielen
chaniz@somvastgoed.be
+32 487 455 612

Verdieping 2

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Penthouse 21 2 €214.368 Te koop Meer info
Pelserweg
3590 Diepenbeek
NonIE