Residentie d'Anne

Top project op een top locatie: Residentie d'Anne heeft het allemaal!

Op de Luikersteenweg, vlakbij het centrum van Hasselt, start Som Project weldra met de bouw van deze prachtige Residentie: ‘d'Anne’.

Op enkele minuten wandelen bent u in het hartje van Hasselt, ‘de stad van de smaak’. Ontspanning, winkelstraten, scholen, culinair genot, … U vindt het hier allemaal terug. De ligging is uitstekend, tussen de grote en kleine ring, langs de mooiste invalsweg van Hasselt en met een vlotte verbinding naar secundaire wegen.

Het project bestaat uit 11 ruime appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. De 4 gelijkvloerse appartementen hebben mooie terrassen aan voor- en achterzijde en privé tuinen. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 appartementen. Niveau 2 springt in het oog door de grote terrassen en groendaken. Zowel op de tweede als 3de verdieping bevinden zich uniek penthouses. In de kelder (die toegankelijk is via het Anne Frank plein) bevinden zich ondergrondse staanplaatsen, garageboxen en kelderbergingen. Verder is er voor alle bewoners een gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging en als kers op de taart een prachtig zwembad! Dit wordt verwarmd door een warmtepomp en het wordt afgesloten met een rolluik met zonnecellen.

Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw droomappartement en heten u dan ook van harte welkom in ons kantoor om u verder bij te staan in uw keuze.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Bel voor een vrijblijvende afspraak: 011/28 00 80 of mail ons via info@somproject.be

Ondergrondse parkeerplaatsen/garageboxen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Entiteiten

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Eengezinswoning woning 1 3
Verkocht
 

Gelijkvloers

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Gelijkvloers app. 0.1 3
Verkocht
 
Gelijkvloers app. 0.2 3
Verkocht
 
Gelijkvloers app. 0.3 3 €315.000 Te koop Meer info
Gelijkvloers app. 0.4 3
Verkocht
 

Verdieping 1

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement 1.1 3
Verkocht
 
Appartement 1.2 1 €240.000 Te koop Meer info
Appartement 1.3 2
Verkocht
 
Appartement 1.4 2
Verkocht
 

Verdieping 2

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement 2.1 3
Verkocht
 
Penthouse 2.2 3
Verkocht
 

Verdieping 3

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Penthouse 3.1 3 €575.000 Te koop Meer info
Luikersteenweg
3500 Hasselt
NonIE