Residentie Bijenhof

*** NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT (GELIJKVLOERS) BESCHIKBAAR! ***

Vlak aan de Koerselsebaan in Heusen-Zolder realiseerde Som Project deze prachtige Residentie Bijenhof.

De Residentie bestaat uit drie verdiepingen.
U zal er 18 appartementen terugvinden die in oppervlakte variëren tussen 55m2 en 106m2. Er zijn nog enkele tweeslaapkamer appartementen te koop en elk appartement is voorzien van een terras en eventueel een tuin (gelijkvloers).

De appartementen worden stuk voor stuk individueel afgewerkt met kwaliteitsmaterialen door eigen gespecialiseerd en vakbekwaam personeel, uiteraard met de keuze van de klant. De interieurfoto's die u hier ziet zijn indicatief om aan te geven hoe de afwerking kan zijn. Deze zijn van een appartement dat al verkocht en bewoond is.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.


Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw droom appartement en heten u dan ook van harte welkom in ons kantoor om u verder bij te staan in uw keuze.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be


Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs

Gelijkvloers

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Gelijkvloers app. 79.2 2 €274.900 Te koop Meer info
Noordberm
3550 Heusden-Zolder
NonIE