Casa Canis

SOM Project realiseert Casa Canis in de Hondsstraat, een zijstraat van de Grote Markt in het centrum van Tongeren. Binnenkort rijst hier een nieuwe blikvanger met maar liefst 31 gloednieuwe appartementen en een ondergrondse parkeergarage.

Op wandelafstand van Casa Canis ligt de gezellige Grote Markt waar het altijd bruist van de gezelligheid door de sfeervolle terrasjes, trendy winkels en moderne horecazaken.

Casa Canis biedt een ruim aanbod van wooneenheden met voldoende variatie en keuze in type en grootte. U kiest uit een mix van kleine, middelgrote en grote appartementen, de oppervlaktes variëren van 70m˛ tot 164m˛. Welke u ook kiest, ze hebben allemaal ruime leefruimtes met grote glaspartijen, een mooi leefterras én een ondergrondse parkeergarage met fietsenberging.

Belangrijk is dat iedere woning volledig wordt afgewerkt naar de keuzes en wensen van u als klant. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieurarchitect, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij voorzien ruime budgetten voor de afwerking waardoor u enkel van de beste kwaliteit zal genieten.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Meer info: 011 28 00 80 of info@somproject.be

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verdieping 5

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Penthouse 5.1 3 info op kantoor Te koop Meer info
Hondsstraat
3700 Tongeren
NonIE