SOM Project

SOM werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mooie en duurzame bouwprojecten met een lage ecologische voetafdruk.

In de voorbije 20 jaar zijn we uitgegroeid van een traditionele bouwonderneming tot een Limburgse topspeler in residentieel vastgoed. SOM Project realiseerde reeds meer dan 1400 nieuwe appartementen en/of huizen verspreid over 65 prachtige residenties.  Tevens is SOM Project een pionier in exclusieve stads-en dorplocaties voor onze projecten.

Onze appartementen en woningen combineren een prachtige hedendaagse architectuur met functioneel opgebouwde indeling en telkens een ruim leefgedeelte uitgevend op een volwaardig zuidelijk georiënteerd terras. De appartementen en woningen worden stuk voor stuk individueel afgewerkt naar keuze met kwaliteitsmaterialen en door gespecialiseerd en vakbekwame partners.

Als projectontwikkelaar fungeren we als één bouwpartner wat resulteert in een sterke flexibiliteit, een volledige begeleiding van onze klanten, een transparante communicatie en een uitmuntende klantenservice. 

Wij garanderen Woonprojecten met een PLUS!


BE 0454 137 667