SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk
E.info@somvastgoed.be

Uitzonderlijk Opbrengsteigendom: 7 verhuurde studentenkamers op wandelafstand van het centrum van Hasselt - Gegarandeerd rendement!

Andere voor € 825.000

Kuringersteenweg 33, 3500 Hasselt Bekijk op kaart
Ref: MVKuringersteenweg33Hasselt

Delen

7 slaapkamers
300 m² woonopp.
100 m² grondopp.

Welkom op de Kuringersteenweg 33 te Hasselt! 

+++ Bekijk dit pand nu op onze website: https://somvastgoed.be/nl/te-koop/handel-en-kantoor +++

Bent u op zoek naar een interessante investeringsopportuniteit met een gegarandeerd rendement? Dan stellen wij met trots deze uitzonderlijke opbrengsteigendom voor: een pand met maar liefst 7 verhuurde studentenkamers

Kenmerken van dit opbrengsteigendom:

Renovatie: Dit pand heeft de afgelopen jaren een uitgebreide renovatie ondergaan. Hierbij werd het gebouw opnieuw opgefrist en smaakvol gemoderniseerd. Bovendien beschikt het pand reeds over een gunstige energiescore (label B), waarbij de belangrijkste stappen reeds werden gezet in het traject naar energielabel A. 

7 volwaardige studentenkamers: Dit opbrengsteigendom, gelegen aan de Kuringersteenweg 33 te Hasselt, biedt maar liefst  onderdak aan 6 ruime studio's (elk tussen de 18 en 25m2) en 1 duplex (van 40 vierkante m2). Elke kamer is uitgerust met eigen sanitair en deelt een gemeenschappelijke keuken. De huurprijs dekt alle kosten (gas, wifi, verzekering & stadsbelasting) met uitzondering van elektriciteit. 

Volledig Verhuurd: Alle studentenkamers zijn momenteel verhuurd, wat zorgt voor een stabiel en gegarandeerd inkomen voor de nieuwe eigenaar. Bovendien zijn (kwalitatieve en ruime) studentenkamers in regio Hasselt zeer gegeerd, waardoor een 100% bezetting ook in de toekomst zeker geen probleem mag zijn. 

Hoog Rendement:  Ondanks een eerder schappelijke (maandelijkse) huurprijs is dit pand toch een zeer interessante investering, waarbij een zeer aantrekkelijk rendement zeker realiseerbaar is! Studentenhuisvesting staat bovendien bekend om zijn consistent rendement en lage leegstand. De maandelijkse huurprijzen per studentenkamer kan U raadplegen via onderstaande link, waarbij een duidelijk overzicht zal gegeven worden van de verschillende kamers. 

Centrale Locatie: Het pand is gelegen vlakbij de Kleine Ring van Hasselt, waardoor het ideaal gepositioneerd is dichtbij de verschillende hogescholen en universiteiten, wat de verhuurbaarheid verder verhoogt. Bovendien bevindt het zich op wandelafstand van het station van Hasselt, wat de bereikbaarheid van en voor studenten aanzienlijk verhoogt. 

Meer Details en Bezichtiging:
Voor gedetailleerde informatie over elk van de studentenkamers, inclusief foto's en beschrijvingen, verwijzen we u graag naar onderstaande link:
StudentenkamersHasselt_Kuringersteenweg33.

Interesse?
Dit is een zeldzame kans om te investeren in een volledig verhuurd opbrengsteigendom. U kunt direct profiteren van de lopende verhuurcontracten en genieten van een stabiele inkomstenstroom.

Voor meer informatie, vragen of om een bezichtiging in te plannen, kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor opnemen op het nummer 011 36 34 32.

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw investeringsdoelen met dit bijzondere vastgoedaanbod.
Wacht niet te lang, want kansen zoals deze zijn schaars. Investeer in de toekomst met dit uitzonderlijke opbrengsteigendom in Hasselt, gelegen aan de Kuringersteenweg 33!
 

Naam
Maxime Vanoppen
E-mail
maxime@somvastgoed.be

Prijs
€ 825.000

Gelijkvloers

Inkomhal
Fietsenberging
Terras
Berging
Slaapkamer
Slaapkamer

Verdieping 1

Keuken
Slaapkamer
Slaapkamer

Verdieping 2

Slaapkamer
Slaapkamer

Verdieping 3

Slaapkamer

Label
epc waarde b

Totale opp. grond
100 m²
Bewoonbare opp.
300 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
PVC
Verwarming
Aardgas

Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Goede staat

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Neen