SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk
E.info@somvastgoed.be

VOLLEDIG GERENOVEERDE, ENERGIEZUINIGE VIERKANTSHOEVE (EPC SCORE VAN 49!) MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN TE HEERS 

Uitzonderlijke woning voor € 749.000

Vechmaallaan 64, 3870 Vechmaal Bekijk op kaart
Ref: MVVechmaallaan64HC

Delen

8 slaapkamers
8 badkamers
800 m² woonopp.
2.000 m² grondopp.
EPC: 49 kWh/m2/jaar
bouwjaar: 1960

Welkom in Vechmaal! Op de Vechmaallaan in het landelijke Heers treffen we ter hoogte van nummer 64 en 64A (twee adressen) deze charmante, unieke en erg energiezuinige vierkantshoeve aan. We bevinden ons in het mooie Haspengouw waardoor rustzoekers en natuurliefhebbers in deze omgeving absoluut niets tekortkomen. 

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3349254/uitzonderlijke-woning-te-koop-in-3870-vechmaal +++ 

Deze karaktervolle vierkantshoeve werd gebouwd tussen 1900 en 1918 maar onderging doorheen de jaren een volledige renovatie. Dit merk je bijvoorbeeld aan de knappe gevel, afgewerkt met prachtige blauwe steen. Deze hoeve werd doorheen de jaren volledig energetisch gerenoveerd, wat de EPC-waarde van het pand (die slechts 49 kWh/m²jaar bedraagt!) volledig ten goede komt. Tevens zijn er ook 44 zonnepanelen voorzien in de tuin.

Een totaalrenovatie die werkelijk zorgt voor een zeer uniek geheel, namelijk : een charmante en energiezuinige vierkantshoeve, volledig uitgerust met de nieuwste technieken (isolatie, verwarming, ventilatie...)!! De grote tuin van +/- 20a is zuidelijk georiënteerd. De hoeve biedt 5 verschillende vakantiewoningen met complete inboedel.
Er is ook ruimte tot uitbreiding. Bijvoorbeeld 3 extra vakantiewoningen, een zwembad, sauna of andere creaties zijn perfect denkbaar. 

De indeling van deze hoeve is als volgt: 

De eerste woning wordt momenteel gebruikt als eigen woning. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 123m2. Op het gelijkvloers hebben we een inkomhal, leefkeuken, badkamer, apart toilet, berging en slaapkamer. De eerste verdieping beschikt over een berging en master bedroom.

De tweede woning heeft een oppervlakte van ongeveer 80m2 en zou op het gelijkvloers kunnen bestaan uit een badkamer en een leefruimte met open keuken. Op het eerste niveau kunnen 2 slaapkamers voorzien worden. 

De derde woning/studio heeft een oppervlakte van ongeveer 32m2 en beschikt over een keuken, badkamer en een leef/slaapkamer. 

De vierde woning heeft een oppervlakte ongeveer 81m2 en beschikt over een leefruimte met open keuken, badkamer, slaapkamer en een berging/dressing. 
De vijfde en laatste woning heeft een oppervlakte van ongeveer 80m2 en bevindt zich volledig op de eerste verdieping. Hier kunnen we twee slaapkamers, een berging, een leefruimte met open keuken en een badkamer terugvinden. 

Tot slot is er nog een ruime garage van 72m2 en een (vergader)zaal van 32m2 beschikbaar. In deze garage kunnen een aantal mobilhomes of caravans staan die ook voor opbrengsten kunnen zorgen.

Deze hoeve beschikt over maar liefst 44 zonnepanelen met groenestroomcertificaten. Goed voor een jaarlijkse opbrengst van €14.000. 

Dit pand kan gezien worden als een goede investering. Zo kan je er als koper bijvoorbeeld voor kiezen om de B&B verder uit te baten, of verkies je eerder om het pand privé te bewonen. De toeristen kunnen hier in het prachtige Haspengouw gezellig vertoeven op de vele wandelpaden en fietsknooppunten.  De website van Hoeve Henisdael (http://hoeve-henisdael.be/fietsen-in-limburg.html)  kan indien gewenst ook volledig overgenomen worden! 

Ben jij nieuwsgierig geworden na het zien van dit zoekertje? Maak snel een afspraak op 011 36 34 32 om eens ter plaatse te gaan.
 

Naam
Maxime Vanoppen
E-mail
maxime@somvastgoed.be

Prijs
€ 749.000
KI (niet geïndexeerd)
€ 300,00

Gelijkvloers

8x Badkamer
8x Slaapkamer

EPC
49 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20181216--000211647-5
Label
epc waarde a
49 kWh/m2/jaar

Totale opp. grond
2.000 m²
Bewoonbare opp.
800 m²

Telefoon
Ja
Warmtepomp
Ja
Zonnepanelen
Ja

Beglazing
Dubbele
Dak
Zadeldak
Keuken
Geïnstalleerd

Bouwjaar
1960
Renovatiejaar
2020
Bebouwing
Open
Algemene staat
Goede staat
Bemeubeld
Ja
Huisdieren toegestaan
Ja
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven