SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk
E.info@somvastgoed.be

Energiezuinige open bebouwing vlakbij het centrum van Tessenderlo/Ham - 3 ruime slaapkamers - 150m2 woonplezier - Recent bouwjaar (2012)

Woning voor € 324.900

Den Dries 49, 3945 Ham Bekijk op kaart
Ref: MVDenDries49HamVMC

Delen

3 slaapkamers
1 badkamer
150 m² woonopp.
450 m² grondopp.
EPC: 155 kWh/m2/jaar
bouwjaar: 2012

Welkom in Den Dries 49 te Ham! Op een zeer rustige locatie, vlakbij het centrum van Tessenderlo vinden we deze interessante woning terug. Graag presenteren we jullie een moderne open bebouwing, gelegen in een doodlopende straat vlakbij het centrum van Tessenderlo en het op- en afrittencomplex van de E313. Een unieke combinatie van een rustige, docht centrale ligging, garandeert vanzelfsprekend vlotte verbindingen met omliggende steden en gemeenten. Hierdoor scoort de woning dan ook zeer goed  op gebied van woon- en werkverkeer. Eén van de voornaamste troeven? Het zeer recente bouwjaar (2012)!
Gezien deze woning relatief recent gebouwd werd, beschikt dit pand reeds over recente technieken (ventilatie/isolatie/verwarming...), wat zeker in tijden van stijgende energieprijzen een groot pluspunt kan zijn bij een onvoorspelbare energiefactuur. 


Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Neem dan snel een kijkje op volgende link: https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3349227/woning-te-koop-in-3945-ham

Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld de zeer centrale ligging. Zo bevindt het pand zich in een zeer rustige, doodlopende straat, op slechts 4,5 km van het centrum van Tessenderlo, 6,1 km van het centrum van Ham en vlakbij verschillende faciliteiten zoals warenhuizen, winkels, scholen, sportfaciliteiten... Deze zeer unieke ligging vertaalt zich ook in de goede verbinding met omliggende steden en gemeenten. Zo bevindt het pand zich vlakbij het op- en afritten-complex van de E313, wat zeer vlotte verbindingen richting Hasselt, Antwerpen, het klaverblad van Lummen...  garandeert. De combinatie van een rustige ligging (buiten het stadscentrum), samen met een goede bereikbaarheid, garandeert de perfecte balans op gebied van woon- en werkverkeer. 

Binnen de woning staan begrippen als “comfort”, “lichtinval” en "open ruimte" volledig centraal. Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 150 vierkante meter, is het zonder twijfel zeer aangenaam en ruim wonen. Als bijkomend pluspunt dateert het bouwjaar van 2012, wat de energiescore van het pand volledig ten goede komt. 

Interessant om te vermelden: 
* Instapklare, open bebouwing vlakbij het centrum van Ham en Tessenderlo, alsook het op- en afrittencomplex van de E313. 
* Energiezuinige woning gelegen in een doodlopende straat, wat de woonkwaliteit en het wooncomfort positief kan beïnvloeden. 
* Aparte ruimte aan de voorzijde van de woning, die perfect dienst kan doen als kleine bureau of mancave. 
* Bijkomend kan men ervoor kiezen de tuin nog verder te omheinen, wat extra privacy van dit perceel nog bijkomend ten goede kan komen. 
* De wc's en de buitenkraan zijn bovendien ook aangesloten op de regenwaterput. 


Bent u op zoek naar een instapklare, energiezuinige woning met gezellige open ruimtes en veel natuurlijke lichtinval? Dan is dit ongetwijfeld het pand waar naar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.
 

Naam
Maxime Vanoppen
E-mail
maxime@somvastgoed.be

Prijs
€ 324.900

Gelijkvloers

Inkomhal
Deze ruimte staat in rechtstreekse verbinding met de andere vertrekken. Vanuit de inkomhal heb je een directe toegang tot de keuken/woonkamer.
Keuken
Volledig geïnstalleerde keuken die in rechtstreekse verbinding staat met de woonkamer
Eetkamer
Prachtige kamer waar gezelligheid, ruimte en warmte volledig centraal staan
Berging
De berging bevindt zich net langs de keuken. Alle aansluitingen zijn hier aanwezig (wasmachine, droogkast...)
Tuin
Volledige privatieve tuin, die bijkomend nog afgeschermd kan worden voor extra privacy. Deze woning is bovendien gelegen in een doodlopende straat, wat zorgeloos wonen mogelijk maakt.
Bureau
Extra troef: Gezellige bureaukamer, volledig afgeschermd van woning. Kamer te betreden via een aparte toegangsdeur!
Carport
Toilet
2 wc's : één vanonder (hal) en één vanboven

Verdieping 1

3x Slaapkamer
Deze woning biedt bovendien 3 zeer ruime slaapkamer, waar in elk van de kamers lichtinval, ruimte en wooncomfort volledig centraal staan.
Badkamer
Toilet

EPC
155 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde b
155 kWh/m2/jaar

Totale opp. grond
450 m²
Bewoonbare opp.
150 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Regenwater
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Verwarming
Aardgas

Bouwjaar
2012
Bebouwing
Open
Algemene staat
Uitstekende staat
Beschikbaar
Onmiddellijk
Huisdieren toegestaan
Ja
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee