SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk
E.info@somvastgoed.be

Luxe 1-slpk appartement - 90m² woonluxe - centrum Hasselt - kelderberging

Appartement voor € 297.500

Bloemenstraat 6/2.03, 3500 Hasselt Bekijk op kaart
Ref: TMBloemenstraat6bus2.03

Delen

1 slaapkamer
EPC: 91 kWh/m2/jaar
bouwjaar: 2006

Aan de Bloemenstraat 6 bus 2.03, in het centrum van Hasselt bevindt zich op de tweede verdieping  dit  ruime luxe 1-slaapkamerappartement van maar liefst 90m2 met 8m² terras.  Tevens behoort een kelderberging tot het geheel.  Het gaat hierbij om een recent appartement van 2006. Voor de afwerking werden enkel topmaterialen gebruikt.  Men heeft gewerkt met een doorgedreven energetische isolatie. Getuige hiervan is het hele lage EPC van 91Kwh/m². Dit wil zeggen een A-energielabel. Nog een groot voordeel is dat men geen dure BTW hoeft te betalen. Het valt onder het gunstiger registratiestelsel.

Voor de afwerking werd een interieurarchitect onder de arm genomen. Het is een prachtig afgewerkt geheel. Bovendien ruim  en luxueus.  Laat U gerust leiden door de foto’s. Het resultaat is bijzonder mooi!

Via de   inkomhal  betreden we  de open leefruimte van maar liefst 50m²! Ze bestaat uit de living en keuken. Naar appartementsnormen is dit groot!  De glaspartijen resulteren in een zee van licht. De witte open design maatwerkkeuken  is hypergeïnstalleerd met toestellen van een A-merk. Het is er zalig vertoeven met  en op de warme parketvloer die men terugvindt doorheen het hele appartement. Als kers op de taart is het leefgedeelte uitgerust met een airco met invertertechnologie die bovendien voldoende rendement geeft voor het hele appartement. Diverse inbouwspots maken het geheel af.

De mooie badkamer is  voorzien van  een enkele lavabo met meubel,  een ligbad met douchefunctie, een designradiator en een prachtige glazen wand ter scheiding van de slaapkamer. Men mag gerust spreken van hotelallures.

Verder omvat het appartement nog de grote slaapkamer die voorzien is van dressingkasten. De slaapkamer heeft directe toegang tot de badkamer en de leefruimte.

Een bergruimte/wasruimte met voorzieningen voor wasmachine, droogkast evenals een apart gastentoilet met lavabo zijn aanwezig.

Kortom: Het komt erop neer dat u bij uw verhuis enkel uw zetel, eet -en salontafel en uw bed(den) moet verhuizen. Bovendien zijn  de verlichting en de gordijnen  ook al overal voorzien.

Kortom: Een UNIEKE  kans voor  mensen die dromen van een mooi, recent, luxe 1 slpk.appartement aan een gunstige prijs per m² - verhouding. Zowel bewoner als investeerder kunnen hier hun slag slaan.

Indien U een bezichtiging wenst, aarzel niet mij te contacteren op het nummer: 0475/553806 Tom Muermans)
EPC: 91
 

Naam
Tom Muermans
Tel.
+32 4 755 53 806
E-mail
tom@somvastgoed.be

Prijs
€ 297.500

Verdieping 2

Slaapkamer

EPC
91 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde a
91 kWh/m2/jaar

Bouwjaar
2006
Algemene staat
Uitstekende staat
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee