SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk

RESIDENTIE VENUS: wonen in schoonheid

Beukenbergweg 1, 3700 Tongeren Bekijk op kaart
Ref: VENUS

Delen

Welkom in woonproject VENUS te Tongeren, een naam met geschiedenis. Op de hoek van de Sint-Truidersteenweg met de Beukenbergweg pronkt in het najaar van 2024 een prachtig nieuwbouwproject waar Tongeren fier op mag zijn.

De naam ‘Residentie VENUS’ verwijst naar de Romeinse tijd waar VENUS de godin van de liefde en de schoonheid werd genoemd. We trekken deze schoonheid door in de architectuur en stellen een een kleinschalig en exclusief woonproject voor van 13 appartementen met ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen. U zal het merken, over de architectuur is nagedacht. In overleg met onze architecten werd een gevel ontworpen met een mooi samenspel van een zachte gevelsteen en zwarte aluminium raamprofielen, resulterend in een strakke, hedendaagse maar tevens tijdloze look.

Residentie VENUS is top gelegen en met de auto zijn tal van steden zoals Bilzen, Hasselt, Sint-Truiden, Maastricht en Luik vlot bereikbaar. De bus stopt vlakbij en het treinstation is gelegen op een boogscheut. Vanuit uw nieuwe appartement in Residentie VENUS is het een plezier om de binnenstad te gaan verkennen, met al haar gezellige eetzaken en trendy winkels. Alle benodigde faciliteiten liggen in de nabijheid: scholen, supermarkten, horecazaken, dokters, het ziekenhuis AZ Vesalius, … 

Kleinschaligheid is een belangrijk element in onze woonfilosofie. Residentie VENUS is daarom ook geen kolossaal project waar u zichzelf wel eens in zou kunnen verliezen. Uw rust en privacy zijn belangrijk! 

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid… we staan gekend om onze doorgedreven, gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Ieder appartement in Residentie VENUS zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Indien u er tijdig bij bent kan u de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat laten inrichten, op basis van uw behoeften, persoonlijke smaak en budget.
Op die manier garanderen wij u alvast graag een zorgeloze oplevering van uw nieuwe droomappartement of -investering.

Bijzonderheden:
BEN (Bijna-Energie-Neutraal)
Residentie VENUS zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm wordt gehaald door middel van toepassing van groene, hernieuwbare energiebronnen. Onder andere door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om te bellen naar 089/69 15 15 of mailen naar [email protected]

 

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Gelijkvloers app. € 195.000 1 10,23 m² 65,31 m² -
Gelijkvloers app. € 195.000 1 6,6 m² 62 m² -

Verdieping 1

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Appartement € 195.000 1 10,27 m² 65,31 m² -
Verkocht
Appartement - 1 8 m² 58 m² -
Verkocht
Appartement - 1 8 m² 58 m² -
Verkocht
Appartement - 1 8 m² 58 m² -

Verdieping 2

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement - 1 7,92 m² 58 m² -
Appartement € 210.000 1 5,96 m² 58 m² -
Appartement € 200.000 1 7,92 m² 58 m² -
Verkocht
Appartement - 1 7,92 m² 58 m² -

Verdieping 3

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement - 2 8 m² 131 m² -
Verkocht
Appartement - 2 8 m² 131 m² -

Verdieping 4

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Penthouse - 3 8 m² 161 m² -