SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk
E.info@somvastgoed.be

Lichtrijk en energiezuinig duplex-appartement vlakbij centrum Hasselt - 130m2 woonplezier met ruim en zonnig terras - Inclusief 2 ondergrondse autostaanplaatsen

Duplex voor € 324.900

Alverbergstraat 67/3, 3500 Hasselt Bekijk op kaart
Ref: Alverbergstraat67b3HMVC

Delen

3 slaapkamers
1 badkamer
120 m² woonopp.
540 m² grondopp.
EPC: 273 kWh/m²
bouwjaar: 2000

Welkom in de Alverbergstraat 67/3 te Hasselt! 

Graag neem ik jullie mee naar de Alverbergstraat 67/3. Hier vinden we binnen de Grote Ring van Hasselt een prachtig duplex-appartement terug, inclusief zeer ruim terras en 2 ondergrondse parkeerplaatsen. 

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3208122/duplex-te-koop-in-alverbergstraat-3500-hasselt +++

Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld de centrale ligging. Zo geniet Hasselt van zeer vlotte verbindingen met omliggende steden en gemeenten zoals Zonhoven, Diepenbeek, Genk, Sint-Truiden en Tongeren. Bovendien garandeert een ligging vlakbij het centrum van Hasselt een zeer uitgerust voorzieningenniveau, waarbij de lokale bakker, slager, warenhuis en bankier zich vlakbij het appartement bevinden. Tot slot garandeert een centrale ligging een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Deze zeer centrale, doch rustige ligging is ongetwijfeld een grote meerwaarde van dit pand. 

Terug naar het appartement zelf: Dit appartementsgebouw werd geconstrueerd in 2000. 
Binnen dit appartement staan begrippen als "ruimte" en "licht" centraal. Zo geniet het pand over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 120m2. Deze overvloed aan ruimte vinden we bovendien ook terug in een ruim, zonovergoten terras. Het zonnig terras, gelegen aan de zijkant van het gebouw, voorziet bovendien ook voldoende privacy om volledig tot rust te komen na een drukke werkdag. Tot slot zorgen de hoge plafonds in de woonkamer ook voor een zeer ruimtelijk gevoel, wat de beleving van dit pand volledig ten goede komt. 

Naast de totaal bewoonbare oppervlakte is een grote troef ongetwijfeld de aanwezigheid van 3 slaapkamers, verdeeld over het gelijkvloers en de eerste verdieping. Ook interessant om te vermelden is het feit dat het hier om een zeer energiezuinig en geluidsvriendelijk appartement gaat. Tot slot beschikt dit appartement nog over 2 ondergrondse parkeerplaatsen. Deze maken integraal onderdeel uit van de prijs! Hierdoor is het appartement perfect geschikt voor eigen bewoning, alsook  investering. 

Bent u op zoek naar een energiezuinig, ruim en lichtrijk duplex-appartement vlakbij het centrum van Hasselt? Dan is dit ongetwijfeld het pand waarnaar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.
 

E-mail
maxime@somvastgoed.be
Naam
Maxime Vanoppen

Verdieping -1

2x Garage

Gelijkvloers

Inkomhal
Keuken
Eetkamer
Woonkamer
Berging
2x Slaapkamer
Terras

Verdieping 1

Slaapkamer
Badkamer

Bouwjaar
2000
Algemene staat
Goede staat
Lift
Ja

EPC
273 kWh/m²
EPC label
epc waarde c
273 kWh/m²

Prijs
€ 324.900

Totale opp. grond
540 m²
Bewoonbare opp.
120 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee