SOM Vastgoed Hasselt
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Sint-Truiden
Zoutstraat 25 bus 2 3800 Sint-Truiden
E.info@somvastgoed.be
SOM Vastgoed Genk

Bochtlaan 4/02
3600 Genk
E.info@somvastgoed.be

2 slaapkamer appartement in het hartje van Tongeren

Appartement voor € 228.000

Hondsstraat 13, 3700 Tongeren Bekijk op kaart
Ref: Casa Canis 1.1

Delen

2 slaapkamers

TONGEREN - CASA CANIS

SOM Project bouwde Casa Canis in de Hondsstraat, een zijstraat van de Grote Markt in het centrum van Tongeren. Een ware blikvanger met maar liefst 31 gloednieuwe appartementen en een ondergrondse parkeergarage.

De residentie werd met duurzame materialen gebouwd die zorgen voor een zeer mooie en luxueuze uitstraling. Elk appartement is voorzien van een ruim terras. We hebben bewust gekozen voor grote raampartijen waardoor u kan genieten van maximale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Belangrijk is dat elk appartement volledig wordt afgewerkt naar de keuzes en wensen van onze klant. U krijgt het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij voorzien hoge budgetten voor de afwerking waardoor u enkel van de beste kwaliteit zal genieten. Uw kiest de materialen voor uw appartement en wij kunnen een 4-tal maanden later opleveren. Er zijn nog enkele mooie 2-slaapkamer appartementen te koop.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Naam
Kathleen Penders
GSM
+32 499 22 53 00
E-mail
kathleen@somproject.be

Prijs
€ 228.000

Gelijkvloers

2x Slaapkamer

Verdieping
1

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven